Side

Fulya Resort & Spa ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fulya Resort & Spa *****

A törökországi Fulya Hotel a Kamelya World komplexumhoz tartozik. Itt található a legaktívabb és legszórakoztatóbb animáció mind gyermekek, mind felnőttek számára. Hatalmas szép és ápolt területen található a Kamelia World szállodaegyütteshez (Kamelya Holiday Village, Selin Hotel, Fulya Hotel).

Fekvés: A Fulya Resort & Spa közvetlenül a tengerparton található, kb. 12 km-re Side-től, Colakli településen és kb. 55 km-re a Antalya repülőterétől. 1991-ben épült, alapterülete 60.000 m2, utolsó felújítás 2007-ben volt. A szálloda egy hétszintes épületegyüttesekből áll, a szobák többsége a tengerre néz.

Crystal Palace Luxury Resort & Spa ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Crystal Palace Luxury Resort & Spa *****

A Crystal Palace Luxury Resort & Spa új szálloda kellemes és szórakoztató animációs programokkal, kitűnő kiszolgálással. Mindenkinek ajánljuk, amennyiben az aktív pihenést részesíti előnyben.

Fekvés: A Crystal Palace Luxury Resort & Spa szálloda közvetlenül a tengerparton található kb. 2 km-re Colakli településtől és kb. 55 km-re Antalya repülőterétől. 2010-ben nyílt, egy négyszintes főépületből és további négyszintes melléképületekből áll.

Crystal Admiral Resort Suites & Spa ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Crystal Admiral Resort Suites & Spa *****

A Crystal Hotels Admiral Resortot egy út választja el parttól, melyet egy aluljárón lehet megközelíteni. Szobái kényelmes, nagy alapterületűek. A szálloda rengeteg szolgáltatással várja vendégeit. A

Club Bella Sun **** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Club Bella Sun ****

A törökországi Club Bella Sun kedvező ár-érték arányú szálloda, kellemes animációval és egyszerű szobákkal.

Fekvés: A Club Bella Sun kb. 200 méterre található a tengerparttól, kb.

Amara Beach Resort ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amara Beach Resort *****

Az Amara Beach Resort elegáns szálloda kitűnő kiszolgálással, magas színvonalú szolgáltatásokkal. Gyermekes családoknak, fiataloknak egyaránt ajánljuk.

Fekvés: Az Amara Beach Resort szálloda közvetlenül a tengerparton található, kb. 4