Belek

Sueno Hotels Golf Belek ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sueno Hotels Golf Belek *****

A Sueno Hotels Golf Belek csendes környezetben épült, nászutasoknak és a passzív üdülést kedvelőknek ajánljuk. Jó szolgáltatások, kítűnő konyha.

Fekvés: A Sueno Hotels Golf Belek kb. 400 méterre épült a tengerparttól, kb. 5 km-re Kadriye üdülőfalutól, és kb. 30 kilométerre Antalya repülőterétől. 2007-ben épült, egy 6 szintes épületből áll.

Iberostar Bellis ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Iberostar Bellis *****

Az Iberostar Bellis Jó színvonalú szálloda a saját kategóriájában. Kedvező ár-érték arányú hotel. Zöld környezetben található. Kitűnő gyermek szolgáltatások. Napközben és este szórakoztató animációs programok. Széles homokos/kavicsos strand, stéggel. Elsősorban gyermekes családok részére ajánljuk.

Fekvés: Az Iberostar Bellis közvetlenül a tengerparton található kb. 5 km-re Belektől és kb. 33 km-re Antalya repülőterétől. 1992-ben épült, utolsó felújítás 2006-ban volt, egy hatszintes főépületből és további 6 háromszintes bungalókból áll. A főépületben a szobák többsége a tengerre néz.

Crystal Family Resort & Spa ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Crystal Family Resort & Spa *****

A Crystal Family Resort & Spa kitűnő törökországi szálloda gyermekes családok részére. A szállodát stílusosan berendezett, kényelmes szobák, jó szolgáltatásokkal. Széles, homokosstrandrész, a bejáratnál kavicsos rész

Adora Golf Resort Hotel ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Adora Golf Resort Hotel *****

Az Adora Golf Resort szállodát szakmai csoportoknak, futballcsapatoknak is lehet ajánlani. 12 konferenciateremmel és 4 futballpályával rendelkezik.

Fekvése: Az Adora Golf Resort szálloda közvetlenül a tengerparton található, kb.