Antalya

Delphin Imperial Palace **** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Delphin Imperial Palace ****

A törökországi Delphin Imperial Palace elegáns, vadonatúj szálloda, magas színvonalú szolgáltatásokkal családosoknak.

Fekvés: A Delphin Imperial Palace szálloda közvetlenül a tengerparton található, kb. 15 km-re a városközponttól, és kb. 10 km-re Antalya repülőterétől. 2012. szezonban nyitja meg kapuit vendégei előtt. Egy nyolcemeletes épületből áll.

Kervansaray Lara ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kervansaray Lara *****

A Kervansaray Lara modern színvonalas hatalmas területen épült szálloda, kiváló étkezéssel és szolgálatásokkal. A medencénél lézer show, és éneklő szökőkutak várják a vendégeket.

Fekvés: A Kervansaray Lara közvetlenül a tengerparton található, kb. 12 km-re a városközponttól, és kb. 9 km-re Antalya repülőterétől. 2005-ban épült. 8 emeletes főépületből, és 6 földszintes villákból áll.

Rixos Downtown ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Rixos Downtown *****

A Rixos Downtown Antalya kifejezetten belvárosi szálloda, távolabb a tengerparttól. A tengerpart és a szálloda között félóránként transzfert biztosít a szálloda.  stílusú városi szálloda, kedvezményes áron.

Sea Life Family Hotel ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sea Life Family Hotel *****

A Sea Life Family Hotel egy modern stílusú török városi szálloda, kedvezményes áron. A hoteltől az óváros és az üzleti központok könnyen megközelíthetők, akár tömegközlekedéssel is.

Címkék:
Titanic Deluxe Beach & Resort ***** bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Titanic Deluxe Beach & Resort *****

A Titanic Beach & Resort törökországi szálloda egy óceánjáróra emlékezteti a vendégeit. A szobákat úgy alakították ki, mintha kabinok lennének. Elegáns, színvonalas szálloda, különböző, változatos ételkülönlegességekkel